• Nóż do mięsa szynki i łososia szlif kulowy HACCP długi 490mm brązowy

77.00
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Cena przesyłki 5
Paczkomat InPost 5
Kurier 9.99
Dostępność 86 szt.

-5zł na kod IKUPUJESZ *od 50zł

Profesjonalny nóż do mięs marki Hendi to narzędzie zaprojektowane z myślą o przystosowaniu kuchni do przygotowywania posiłków dla alergików. Charakterystyczna rączka w kolorze brązowym ułatwia rozpoznanie noża, przez co użytkownikowi łatwiej zadbać o to, by nie miał on kontaktu z alergenami. W celu zapewnienia większej wygody i wydajności podczas krojenia mięs, ostrze ma szlif kulowy, który zapewnia krojenie bez przywierania.

Cechy i funkcje:

- nóż spełnia wymagania norm HACCP,
- szlif kulowy zapobiega przywieraniu krojonych produktów,
- antypoślizgowy brązowy uchwyt z polipropylenu (nóż do gotowanych mięs, wędlin),
- ostrze ze stali nierdzewnej,
- możliwość mycia w zmywarce.

Parametry techniczne:
- Seria produktowa - HACCP
- Materiał ostrza - Stal nierdzewna
- Materiał rączki - Polipropylen
- Długość ostrza - 350 mm
- Grubość ostrza - 1,7 mm
- Długość noża - 490 mm
- Kolor - Brązowy

W zestawie:
- nóż do szynki i łososia zgodny z normami HACCP.

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie